ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تسریع در روند اجرای سد تنگ سرخ بویراحمد نیازمند مساعدت وزیر نیرو هستیم. حسین کلانتری شنبه شب ۲۵ بهمن ماه در نشست کارگروه طرح سازگاری با کم آبی استان که به صورت ویدئو کنفرانس با وزیر نیرو و کارگروه طرح سازگاری با آب با کم آبی کشور

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تسریع در روند اجرای سد تنگ سرخ بویراحمد نیازمند مساعدت وزیر نیرو هستیم.

حسین کلانتری شنبه شب ۲۵ بهمن ماه در نشست کارگروه طرح سازگاری با کم آبی استان که به صورت ویدئو کنفرانس با وزیر نیرو و کارگروه طرح سازگاری با آب با کم آبی کشور برگزار شد، افزود: سالانه به طور میانگین استان کهگیلویه و بویراحمد  ۱۱ میلیارد متر مکعب آب کشور را دارد که از این میزان ۸ میلیارد مترمکعب رواناب و تنها یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب در استان استفاده می شود.
وی از وزیر نیرو درخواست افزایش تخصیص آب استان از حوزه “کارون” را داشت و اظهارکرد: در حوزه کارون اجازه برداشت آب جهت نیاز استان در بخش‌های مختلف به خصوص صنعت، کشاورزی و خدمات داشته باشیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تامین منابع آب را در استان کهگیلویه و بویراحمد به صورت جدی پیگیری کنیم.
کلانتری تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های پرآب کشور است اما در صورتی که با خشکسالی مواجه شویم، برای تامین آب شرب شهر یاسوج، مرکز این استان با مشکل جدی مواجه می شویم و در این صورت باید با تانکر سیار به این شهر آبرسانی شود که در همین راستا تسریع در اجرای سد تنگ سرخ بویراحمد ضروری است و نیازمند توجه وزیر محترم نیرو است.
وی ادامه داد: ماده ۵۶ سد تنگ سرخ شهرستان بویراحمد انجام شده، موافقت دو بانک عامل این سد را گرفته ایم و قرار است که در این خصوص جلسه ای با برخی دستگاه‌های دیگر داشته باشیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بنابراین سد” تنگ سرخ” بویراحمد در کمتر از دو سال آینده تکمیل و بهره برداری می رسد.
کلانتری تاکید کرد: در خصوص سد آبریز انتظار داریم که وزیر نیرو در زمینه مجوز ماده ۲۳ ما را کمک کند این سد آب مورد نیاز بخش عمده ای از شهرستان کهگیلویه در بخش‌های صنعت، کشاورزی و شرب را تامین می کند. این سد می تواند نقش مهمی در تامین آب شرب این شهرستان داشته باشد.
وی اظهارکرد: موضوع ماده ۵۶ اراضی کشاورزی دشت” امامزاده جعفر”شهرستان گچساران و دشت “خان احمد” شهرستان باشت را اخذ کرده‌ایم و هم اکنون پیگیر تامین منابع این طرح‌ها هستیم که انتظار داریم وزیر نیرو مساعدت و کمک لازم را در تامین آب این دو دشت داشته باشد.
وی ادامه داد: در تلاش و پیگیر هستیم که آینده آبی استان کهگیلویه و بویراحمد را به صورت بلندمدت ببینیم.
به گزارش ایسنا، استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: زیبنده نیست که یک طرح پس از ۱۰ سال تنها ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد البته در حال پیگیری هستیم که روند اجرایی این طرح تسریع یابد.
گفتنی است که در این نشست سند سازگاری کم آبی استان کهگیلویه و بویراحمد در کارگروه سازگاری با کم آبی کشور به تصویب رسید.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

خروج از نسخه موبایل