سازمان اداری و استخدامی کشور دستگاه‌های اجرایی را ملزم به استقرار مدیریت دانش کرد. به گزارش ایسنا، پژوهشکده مطالعات توسعه سازمان جهاد دانشگاهی تهران با همکاری سازمان اداری و استخدامی طرح پژوهشی «طراحی مدل و تدوین دستورالعمل مدیریت دانش دستگاه‌های اجرایی» را اجرا کرد که نتیجه آن تدوین «دستورالعمل مدیریت دانش در دستگاه‌های اجرایی» شد. در

سازمان اداری و استخدامی کشور دستگاه‌های اجرایی را ملزم به استقرار مدیریت دانش کرد.

به گزارش ایسنا، پژوهشکده مطالعات توسعه سازمان جهاد دانشگاهی تهران با همکاری سازمان اداری و استخدامی طرح پژوهشی «طراحی مدل و تدوین دستورالعمل مدیریت دانش دستگاه‌های اجرایی» را اجرا کرد که نتیجه آن تدوین «دستورالعمل مدیریت دانش در دستگاه‌های اجرایی» شد.

در این راستا شورای‌عالی اداری در یکصد و هشتاد و ششمین جلسه خود بنا به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور، در اجرای بند ۱۶ سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر دانش‌بنیان کردن نظام اداری از طریق به‌کارگیری اصول مدیریت دانش و یکپارچه‌سازی اطلاعات، بند ۲-۱ سیاست‌های کلی علم و فنآوری مبنی بر مدیریت دانش و پژوهش و انسجام‌بخشی در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی در حوزه علم و فناوری، به استناد بندهای ۸ و ۱۱ ماده ۱۱۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و در راستای عملیاتی کردن برنامه پنجم برنامه جامع اصلاح نظام اداری دوره دوم، «دستورالعمل مدیریت دانش در دستگاه‌های اجرایی» را ابلاغ کرد.

بر اساس این ابلاغیه، از تاریخ ۲۷ دی‌ماه ۹۹ استقرار و پیاده‌سازی مدیریت دانش برای همه دستگاه‌های اجرایی لازم‌الاجرا شد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل