ایسنا/فارس طی مراسمی با حضور معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان و استاندار فارس، از بانوان ورزشکار، مربی و داور رشتههای مختلف ورزشی استان فارس قدردانی و تجلیل شد.
استاندار فارس شامگاه شنبه ۱۸ بهمن در مراسم تجلیل از بانوان ورزشکار این استان گفت: سرانه ورزشی استان فارس در مدت زمان فعالیت دولت تدبیر و امید نزدیک به دو برابر افزایش یافته که دستاوردی ارزشمند بر ای ورزش ما به شمار می رود، اما هنوز هم با میانگین کشوری فاصله داریم و باید خودمان را در این زمینه بالا بکشیم.
عنایتالله رحیمی افزود: امکانات ورزشی برای هر یک از بانوان این استان فارس از سیزده به نوزده سانتی متر افزایش یافته که رشد ۴۶ درصدی را نشان می دهد. اما این هم کافی نیست و در حال حاضر ۸ سالن ویژه بانوان در دست ساخت است که امیدواریم بتوانیم زودتر آنها را به نتیجه و بهره برداری برسانیم.
استاندار فارس با اشاره به اینکه در گذشته در برابر حضور بانوان در عرصه های ورزشی مقاومت می شد اما حالا آنها پرچمداران ورزش کشور در عرصه های بین المللی هستند، افزود: برگزاری چنین نشستی از این نظر ارزشمند است که نشان می دهد فرصت مناسبی برای حضور بانوان در عرصه ورزش فراهم شده و حالا می توانیم قدردان زحمات این عزیزان باشیم.
رحیمی گفت: متاسفانه طبق قانون، دولت از حضور در عرصه ورزش قهرمانی منع شده اما در بخش همگانی و عمومی، وظیفه داریم به ورزش کمک کنیم. ای کاش می توانستیم و این اجازه را داشتیم که به قهرمانان ورزشکارمان کمک کنیم.
استاندار فارس خاطرنشان کرد: ورزش قهرمانی و موفقیت در آن، عامل مهمی برای ترویج روح سلامت در جامعه است. حوزه ورزش بدون شک تکمیل کننده کارهای وزارت بهداشت و درمان در مقابله با انواع بیماری ها محسوب می شود و لازم است بیش از این ها به آن اهمیت داده شود.
نظام اسلامی اثبات کرد بانوان با حفظ شئونات میتوانند در ورزش موفق باشند
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان نیز گفت: ورزش بانوان یکی از عرصه های مهم فعالیت های اجتماعی و فرهنگی به شمار می رود و نقشی بی بدیل در صدور ارزش های انقلاب داشته است.
مهین فرهادی زاد افزود: نظام جمهوری اسلامی و ملاحظات فرهنگی به ما یاد داد که می توانیم با حفظ شئونات و پوشش اسلامی، در امر ورزش بانوان موفق باشیم. زنان توانمند ایرانی در بخش ورزش، تمام آنچه که باید را در سال های پس از انقلاب به خوبی آموختند و در تمامی عرصه ها از بخش های مدیریتی گرفته تا مربی گری، داوری و قهرمانی، موفق بوده اند.
وی درباره عملکرد استان فارس در حوزه ورزش بانوان نیز گفت: استان فارس از سالیان گذشته در حوزه ورزش درخشیده و توانمندی های خود را اثبات کرده است. برگزاری مسابقات دانش آموزی دختران با حضور هفت هزار نفر، کاری بود که هر استانی قادر به انجامش نبود اما فارس با موفقیت به انجامش رساند.
فرهادی زاد با اشاره به اینکه زنان در عرصه ورزش جایگاه اجتماعی خوبی پیدا کرده اند، افزود: زنان ورزشکار ما نشان داده اند که می توانند در بهبود رتبه های ورزشی ایران در عرصه های بین المللی موثر باشند. اگر ما در بازی های آسیایی جاکارتا عنوان ششم را کسب کردیم، این موفقیت مرهون نقش زنان ما بود که با مدال های خود توانستند رتبه ورزش کشور در سطح قاره را بالا ببرند.
فارس رتبه اول ورزش بانوان را کسب کرده است
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان همچنین به موفقیت بزرگ فارس در عرصه ورزش بانوان اشاره و اضافه کرد: استان فارس توانسته در بخش ورزش بانوان رتبه اول کشور را کسب کند و در این راستا باید از فضای آرامشی که برای حضور بانوان در ورزش این استان فراهم شده، از تمامی مسئولان تقدیر و تشکر کنم. فضای ورزش بانوان فارس می تواند الگوی ورزش بانوان کشور باشد.
مدیرکل ورزش فارس نیز گفت: زنان امروز نقش پررنگی در بخش های مختلف اجتماعی از جمله ورزش دارند و ورزشکاران بانوی ما با حفظ شئونات و حجاب اسلامی توانسته اند افتخارات زیادی کسب کنند.
عباس حاجی زاده با اشاره به این که ۸۴درصد بانوان شرکت کننده از فارس در رقابت های بین المللی، موفق به کسب مدال شده اند، گفت: این موضوع نشان دهنده این حقیقت است که بانوان ما پتانسیل بسیار بالایی در عرصه ورزش دارند و باید روی آنها سرمایه گذاری بیشتری انجام داد.
به گزارش ایسنا، در این مراسم شمار از ورزشکاران، مربیان و داوران فعال در عرصه ورزش بانوان استان فارس، مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا